Information
現場名 /すし玉 富山掛尾本店様 (富山)
施工/有限会社エッグ様
組子文様/麻の葉ちらし 結び風・水波紋・みず影・波がしら TAタイプ
Concept
2024年、新装開店と併せて創業40周年を迎えられた「すし玉富山掛尾本店様」。
北陸の恵まれた自然が育む新鮮な魚介を、富山湾や氷見港、金沢港、能登から直送し、その活きの良さと季節ごとの美味しいお寿司が味わえる名店です。
店内は新たに生まれ変わり、洗練された和の空間で、カウンター席やテーブル席、個室など、さまざまなシーンでご利用いただけます。
麻の葉ちらしの4種類のデザイン、計9枚を納品させていただきました。
In 2024, Sushitama Toyama Kakeo Main Branch commemorated its 40th anniversary along with the launch of a newly renovated restaurant.
Fresh seafood developed in the rich nature of Hokuriku was directly shipped to the restaurant from Toyama Bay, Himi Port, Kanazawa Port, and Noto. This great restaurant offers fresh and delicious seasonal sushi in each season.
The restaurant has been reborn to have a refined Japanese space with counter seats, table seats, and private rooms suitable for a variety of occasions.
We were in charge of delivering 9 designs in total, including 4 Asanoha Chirashi designs.